Wo
Voltijd
36 maanden

Geniet jij van wetenschap en techniek en wil je de combinatie ervan graag toepassen in medische applicaties? Word een van de eerste studenten voor het nieuwe en unieke bachelorprogramma Regenerative Medicine and Technology bij Universiteit Maastricht. Na deze studie ben je in staat om nieuwe methoden te ontwerpen en ontwikkelen die in de toekomst worden gebruikt om ziekten te genezen in plaats van enkel de symptomen te behandelen.

Wat maakt deze opleiding bijzonder?

  • Je werkt met baanbrekende technologie aan een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg.
  • Tijdens de opleiding werk je nauw samen met het MUMC+ en professionals uit de industrie.
  • Je bouwt bruggen tussen wetenschap, technologie, gezondheidszorg, gezondheid en ondernemerschap.
  • Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe (bio) medische methodologieën die de artsen van de toekomst zullen gebruiken om patiënten te genezen.

Wist je dat…

Regeneratieve geneeskunde voor veel patiënten een uitstekend alternatief is voor orgaan- en weefseltransplantatie en soms ook voor levenslange medicatie. Dit draagt niet enkel bij aan een betere levenskwaliteit voor patiënten, het helpt ook op lange termijn om de kosten van gezondheidszorg laag te houden.

Ben je nieuwsgierig? Lees dan meer informatie over de bachelor Regenerative Medicine and Technology en ontdek of deze opleiding bij je past!