Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Mode en styling zijn serious business. Met de hbo-opleiding Business Management, specialisatie Fashion Management, stap je in de fascinerende wereld van mode en fashion. Ben jij een mode-enthousiasteling die ook een stevige basis in bedrijfskunde wil opbouwen? Dan is deze unieke hbo-opleiding precies wat je zoekt: de perfecte combinatie van fashion en management! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als fashion brand manager, inkoper, sustainability consultant, productmanager of trendanalist. Of je start je eigen onderneming!

Tijdens deze hbo-opleiding dompel je jezelf onder in de fashionindustrie, met een serieuze bedrijfskundige aanpak. Het beste van twee werelden: fashion en zakelijk inzicht! Ontdek de nieuwste trends en belangrijke ontwikkelingen in fashionmanagement, zoals duurzaamheid, ethiek, e-commerce, diversiteit, online marketing en nog veel meer. Je vergaart waardevolle kennis over textiel en productie en volgt workshops en gastcolleges over bijvoorbeeld modeontwerp. Tijdens excursies naar fashionbedrijven en lessen van ervaren (gast)docenten uit de praktijk krijg je een realistische kijk op de industrie.

Waarom deze studie?

  • Tio Business School is al 13 jaar de beste hogeschool van Nederland. Kiezen voor Tio is kiezen voor succes.
  • De studie is direct gericht op de praktijk. Zo leer je goed hoe het straks aan toegaat in je carrière.
  • Je dompelt jezelf onder in de wereld van fashion, waar je alles leert over de nieuwste trends en ontwikkelingen én de thema’s die de toekomst bepalen.
  • De ondernemende topdocenten zorgen ervoor dat alles wat je tijdens je studie leert actueel is, relevant blijft en gelinkt wordt aan de businesswereld.
  • Je bouwt aan een sterk (internationaal) netwerk en bereid je voor op de dynamische fashionwereld.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!