Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Welkom in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. En van festivals, sportevenementen en congressen. Hotel¬ en Eventmanagement : de hogere hotelschool gecombineerd met eventmanagement.

Ben jij straks manager van het Hilton in New York? Of expert bij de organisatie van Dream Village? Zet de eerste stap met de opleiding Hotel-en Eventmanagement! Verplaats je in de gast en gebruik je vakkennis en capaciteiten op het gebied van management, organisatie en e-commerce om een verblijf of event tot een succes te maken.

Waarom deze studie?

  • De focus ligt op hotelmanagement en eventmanagement. Ook spelen management en ondernemerschap een belangrijke rol.
  • De studie sluit goed aan op de nieuwste trends en ontwikkelingen omdat Tio nauw samenwerkt met het bedrijfsleven en experts uit de praktijk.
  • Praktijkgericht onderwijs. Zo’n 60% van de opleiding staat in het teken van de praktijk: projecten en praktijkvakken. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk, loop je twee stages en kun je kiezen voor een praktijkgerichte minor.
  • Veel begeleiding. Dankzij de kleine klassen (~10 studenten per les) en je eigen studiecoach krijg je veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wist je dat?

  • Deze bacheloropleiding door de Keuzegids hbo de afgelopen jaren al acht keer uitgeroepen is tot beste hotelschool van Nederland.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!