Hbo
Voltijd
48 maanden

Tijdens de opleiding Communicatie op de CHE leer je hoe je mensen in beweging brengt of met elkaar verbindt. En met de juiste woorden en beelden een verhaal overbrengt. Offline én online. Dat leer je natuurlijk het beste door te doen. Daarom voer je vanaf week 1 opdrachten uit voor verschillende bedrijven en organisaties. Je ontdekt dan al snel dat communicatie een mooi, maar ook uitdagend vak met de nodige dilemma’s is.

Je kunt heel veel verkopen met een gelikte campagne, maar wil je dat ook? En hoe zit het met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het merk of de organisatie waar jij straks werkt? Over zulke vragen denk je regelmatig na. Zo groei je uit tot een communicatieprofessional die zelfbewust keuzes maakt!

Quiz time!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe de studiekeuzetest van de Christelijke Hogeschool Ede en kom erachter! De studiekeuzetest bestaat uit ruim vijftig vragen. Die gaan over wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Na het invullen zie je meteen welke opleidingen goed bij jou passen en welke studies minder aan te raden zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Communicatie.

Meer info over Christelijke Hogeschool Ede en haar andere studies vind je op de website van Christelijke Hogeschool Ede.