Hbo
Voltijd Deeltijd
48 maanden

De waarde van gezondheidsbevordering neemt toe in de maatschappij. Bewegen en sport spelen hierin een belangrijke rol. Hoe motiveer jij mensen om gezond te worden én te blijven? Hoe kun je iemand met een beperking laten sporten? Kortom, wil je actief bijdragen aan een gezonde samenleving? Volg dan de opleiding Sportkunde. Als sport- en bewegingsdeskundige/leefstijlprofessional stimuleer jij individuen en groepen bij het ontwikkelen van een actieve en gezonde leefstijl.

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Bij Sportkunde is sport niet alleen een doel, maar vooral een middel om mensen in beweging te brengen. Bij de kleinschalige Sportkunde-opleiding van Inholland ligt de nadruk op leefstijl en gezondheid. Je leert sport, bewegen en leefstijlinterventies in te zetten om gezondheid en welzijn van mensen te verbeteren.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!