Victor Kerkhof

"Mijn naam is Victor Kerkhof en ik ben eerstejaars student van de hbo-opleiding International Business & Entrepreneurship. Ik ben in oktober vol enthousiasme ingestroomd en ben nog steeds erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt."

Waarom heb jij voor EuroCollege Hogeschool gekozen?

Ik ben naar het EuroCollege gegaan omdat deze school mij kan helpen om versneld en begeleid mijn felbegeerde papiertje te kunnen halen. EuroCollege geeft mij de kans om mijn studie binnen uiterlijk 2,5 a 3 jaar af te maken. Natuurlijk is dit een versnelde opleiding. Ik had er nooit voor gekozen als er geen begeleiding was. EuroCollege neemt de begeleiding heel serieus.

Wat deed je hiervoor?

Hiervoor heb ik op de Haagsche Hogeschool gezeten en op de Hogeschool Rotterdam, voor International Business and Management. Een boeiende studie en een mooie ervaring omdat ik hiermee heb geleerd met mensen van verschillende culturen om te kunnen gaan.

Welke verschillen zie je tussen beide scholen?

Helaas boden de vorige scholen mij niet de begeleiding die ik nodig had om verder te kunnen. Je bent maar een nummertje op die grote scholen. Op het EuroCollege is het ronduit hard werken. De beroemde leus van “No Pain, No gain” wordt met veel liefde nageleefd op school. Zij helpen je waar ze kunnen, de mensen kennen je naam. Het mooiste van het EuroCollege vind ik toch de mentaliteit die ze je aanleren, het niet opgeven en het harde werken.

Daarnaast valt op dat de docenten ervoor ons zijn. Op een gewone school leek het er vaak op dat wij er voor de docenten waren.

Heb je al veel geleerd op EuroCollege?

Het belangrijkste wat ze mij leren op EuroCollege is dat je nooit moet opgeven. Dat je nergens komt zonder ervoor te knokken. De school traint je in een mentaliteit die veruit beter is dan bij andere scholen. Op andere scholen leer je niet wat grenzen verleggen is. Presteren is er veelal een taboe.

Op EuroCollege heb ik tot nu toe goed geleerd om alles bij te houden, om georganiseerd te werken. Je leert jezelf goed kennen dankzij de vele onderdelen om jezelf te ontwikkelen qua persoonlijke kwaliteiten.

Waar ben je trots op?

Op dit moment is het nog afwachten wat er van de projecten gezegd gaat worden. Ik ben ontzettend trots om de opleiding International Business & Entrepreneurship te doen, al is het alleen maar om de ontzettend gemotiveerde klas die we hebben. Deze jongens en dames wachten niets af, wij willen actie.

Heb je al No pain, No gain momenten ervaren?

Op dit moment zitten wij in de laatste week om onze projecten in te leveren, dat houdt in dat we weinig slaap hebben en veel moeten werken om accurate informatie in onze verslagen te krijgen. Bij IBE leven we onder het mom dat slaap overschat wordt.

Wat wil je later “worden”?

Ik wil zelf een succesvolle man willen worden, zowel privé als zakelijk. Het mooie aan IBE is dat we - als we afgestudeerd zijn - onze eigen werkgelegenheid kunnen creëren. Wij leren in te spelen op de markt en we kunnen in elk type bedrijf worden ingezet.

Omschrijf de sfeer op school eens?

De sfeer op school is prettig. Iedereen is serieus bezig met zijn werk. In de klas van IBE zult u de meest gemotiveerde studenten vinden. Deze klas is ontzettend leergierig en vraagt ook actief in de les. Wanneer de stof wordt gegeven, vragen wij direct door om zoveel mogelijk te weten te komen.

Wat voor mensen vind je in International Business and Entrepreneurship?

Bij IBE zult u zeer gemotiveerde mensen vinden die iets van zichzelf willen maken. Wij hebben allemaal onze eigen visies op de wereld. Wij hebben vaak geen grenzen wat betreft land, sector of interesse. Wij hebben overal interesse in en we willen daar de beste in zijn. IBE is een totaal andere categorie dan de meeste studies. Wij willen niet in de massa opgaan, wij willen juist de wereld creëren.

Victor Kerkhof

Overige testimonials bij International Business & Entrepreneurship®

Kilian van Ham

"Op EuroCollege zijn deadlines ook echt deadlines en dien je alles in te leveren. "

Daniel Bemelen

"Het leven gaat veel verder dan alleen maar vakkennis en dit is belangrijk om te leren."

Noël van Boxtel

"Eerst een fundament, daarna vleugels uitslaan."

Delon Tatem

"De sfeer op EuroCollege is leuk, als je jezelf openstelt en jezelf bent"

 Zico Boonstra

"EuroCollege heeft mij geholpen met het bijschaven en verhelderen van mijn doelen."