Hbo
Voltijd
48 maanden

ICT heeft een groeiende impact op ons dagelijks leven. Marketing, logistiek of klantcontact; bedrijven, organisaties en overheden gebruiken ICT voor een steeds groter deel van hun processen. Zelf weet je waarschijnlijk niet beter dan dat je je muziek streamt, je vakantie online boekt en je bankzaken op je smartphone regelt. Logisch dat de vraag naar ICT-professionals nog altijd groeit.

En als je straks van de CHE komt heb je helemaal een streepje voor. Bij de opleiding HBO-ICT groei je namelijk uit tot een verbinder tussen de bedrijfsprocessen, de techniek en de mensen. Je hebt niet alleen aandacht voor het doel en de technische mogelijkheden, maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid, het ontwerp en waar de grenzen van privacy en veiligheid liggen. Je leert hoe je effectief en daadkrachtig samenwerkt aan de IT-oplossingen van morgen. Dus zoek jij een opleiding op het snijvlak van mens, ICT en bedrijfskunde? Dan is HBO-ICT iets voor jou.

Quiz time!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe de studiekeuzetest van de Christelijke Hogeschool Ede en kom erachter! De studiekeuzetest bestaat uit ruim vijftig vragen. Die gaan over wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Na het invullen zie je meteen welke opleidingen goed bij jou passen en welke studies minder aan te raden zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding HBO-ICT.

Meer info over Christelijke Hogeschool Ede en haar andere studies vind je op de website van Christelijke Hogeschool Ede.