Activiteiten

Onze Sociëteit is maandag tot en met donderdag geopend. Maandag, dinsdag en donderdag kan er gegeten worden. Het Mensa Bestuur verzorgt dan voor de leden een heerlijk 3-gangen menu voor slechts €3,50. Menig lid maakt dan ook vaak gebruik van deze mogelijkheid.

Op maandagavond vergaderen vele commissies, bijna alle ruimtes in ons pand zitten dan vol met mensen. Na hun vergadering stroomt een ieder de bar in om daar nog na te praten onder het genot van een biertje. De belangrijkste borrel van SSRA vindt plaats op de donderdag. Disputen doen van tevoren iets leuks in de stad en trekken rond een uur of elf terug naar SSRA om daar met z'n allen het dak eraf te feesten.

Naast de borrels vinden er door het jaar heen ook activiteiten plaats die de verschillende disputen organiseren. Zo worden er ieder jaar een playbackshow, een bierestafette, een liftwedstrijd, een literaire quiz, een sportdag en een zeilweekend georganiseerd. Ook de vele commissies van de vereniging organiseren activiteiten. Elk jaar wordt er bijvoorbeeld een toneelstuk door een groep leden opgevoerd en de activiteitencommissie organiseert het heel jaar door activiteiten, variërend van een biercantus tot een knallend themafeest. Halverwege het jaar, in februari, vindt er een week vol feesten plaats op SSRA. Ook wordt er ieder jaar een gala georganiseerd, dat wordt gehouden op een mooie locatie en waar alle heren in een rokkostuum verschijnen en de dames in een galajurk. Tot slot organiseert SSRA elk jaar een benefietavond in samenwerking met een goed doel.