Activiteiten

Het RSC herbergt vele verschillende activiteiten. Zo is er elke maandag en woensdag de mogelijkheid om te borrelen op onze Sociëteit Hermes. Naast het feit dat je met je vrienden rustig kunt genieten van een drankje aan de bar, wordt onze zaal vaak ook als speeltuin bestempeld. Kijk dus niet raar op, als je de ene week kan karten en er de volgende week een boksring te vinden is.

Naast de vaste borrelavonden is er een scala van zeer verscheidene activiteiten. Hieronder vind je een beknopt overzicht:

Sint Nicolaas Intocht:
Al meer dan 60 jaar organiseert het RSC de inkomst van Sinterklaas in Rotterdam. Een waar festijn met vele duizenden kinderen die op de kade staan te wachten op de binnenkomst van Sinterklaas en zijn zwarte pieten (deze worden gespeeld door leden van het RSC). Een evenement waar het RSC met recht trots op mag zijn!

Unlimited Festival:
De eigen stichting van het RSC, de stichting Best, organiseert jaarlijks het Unlimited Festival. Op dit festival treden bekende artiesten (zoals de Hermes House Band, Elize, Djumbo, Sita) op voor zo'n 1000 gehandicapten.

Koninginnedancefestival
Al enkele jaren organiseren we met het RSC het grootste Koninginnedag Evenement van Rotterdam! De afgelopen jaren hebben al duizenden Rotterdammers, jong en oud, op deze dag van de heerlijke tunetjes van o.a. DJ Roog, Benny Rodrigues, Lucien Foort en Peter Gelderblom mogen genieten! Kijk ook op www.koninginnedancefestival.nl/ voor meer info!