Huizen

Albertus is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in hartje Groningen. De vereniging kent verschillende ruimtes die worden beheerd door barcommissies. Deze ruimtes zijn 'de Kroeg', 'de FAAM', 'de Leeszaal' en 'de Schuit'.

De Kroeg van Albertus is de grootste ruimte en bevindt zich beneden. De Kroeg is bijna altijd open tot in de laatste uurtjes. Wanneer er grote feesten zijn treedt hier een band op of speelt er een dj.

De Leeszaal bevindt zich op de eerste verdieping. Hier hangt een relaxte sfeer en wordt het bier nog traditioneel uit flesjes gedronken. Voor de liefhebber zijn er ook speciaal biertjes verkrijgbaar. De Leeszaal is de ruimte bij uitstek om een kaartje te leggen, een spelletje te spelen of relaxt met elkaar te praten. Overdag is de Leeszaal ook open, hier wordt dan de lunch verzorgd.

Nog een verdieping hierboven bevindt zich de FAAM. Deze net verbouwde ruimte biedt eetgelegenheid aan 250 personen per avond in een sfeervolle ambiance. Na het diner gaan de stoelen en tafels aan de kant en kan er ook op deze ruimte een biertje gedronken worden.

Helemaal beneden, achter de Kroeg, bevindt zich de Schuit. Deze ruimte is de disco van Albertus, waar menige danspasjes worden gemaakt. Op deze ruimte draaien altijd dj's van Albertus en gaat het feest tot in de late uurtjes door.

Het oude pand van Albertus is verbonden met een nieuwer gedeelte waar de commissie- en vergaderruimtes zijn. Daarnaast beschikt Albertus over een groot dakterras, met bar en bbq, waar vooral in de zomer gretig gebruik van wordt gemaakt.