Hbo
Voltijd
48 maanden

Werken in de fashion- en lifestylebranche is dynamisch, creatief en één en al business. Fashion Business is de enige hbo-opleiding in Nederland die specifiek gericht is op commerciële managementfuncties in de fashionbranche. Met een door de overheid erkend hbo-diploma; een Bachelor of Business Administration in Fashion. De opleiding is opgedeeld in 8 semesters, wat inhoudt dat de opleiding 4 jaar duurt. In die 4 jaar krijgen TMO-studenten brede kennis over allerlei vakken: van fashion & trends (mode), naar inkopen, marketing, business management en finances. Niet onbelangrijk is de nadruk die TMO op persoonlijke en professionele ontwikkeling legt: als kersverse alumnus sta je sterk in je schoenen om het te maken in de mode- en lifestylebranche.

Kleinschalig en erkend

Een van de belangrijkste kenmerken van TMO is kleinschaligheid. Dit wordt al snel alleen geassocieerd met ‘klein in aantal’; een kwantitatieve benadering. Terwijl kleinschaligheid ook kan worden uitgedrukt in kwalitatieve aspecten van de opleiding. Kleinschaligheid zit ‘m bij TMO niet alleen in de grootte van de studentenpopulatie. Een persoonlijke benadering vinden wij zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Bij TMO ben je geen nummer en niet anoniem. Er is persoonlijke aandacht voor elke student en persoonlijke ontwikkeling staat altijd centraal.

Bachelor in fashion business

Internationaal gezien zijn we een University of Applied Sciences, die opleidt tot de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) in Fashion. TMO is de enige in fashion business in Nederland die opleidt tot deze titel.