Wo
Voltijd
36 maanden

Vraag je je af of gevangenisstraffen eigenlijk wel werken? Ben je benieuwd naar hoe bepaald wordt hoeveel schadevergoeding iemand kan krijgen na een ongeluk? Houd je van debatteren? Dan is de bachelor Rechtsgeleerdheid iets voor jou!

Theorie toepassen in de praktijk

Met onze opleiding Rechtsgeleerdheid gaat de wereld van recht voor je open: Je leert op een kleinschalige en interactieve manier hoe je omgaat met wetboeken, wetten interpreteert en toepast op praktische vraagstukken. En die praktische vraagstukken zitten vanaf de eerste dag al in je opleiding!

Waarom Rechtsgeleerdheid studeren in Maastricht?

Je leert om op een bijzondere manier naar de maatschappij te kijken en verdiept je in belangrijke maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, migratie, veiligheid en technologie. Dat doe je in kleine onderwijsgroepen en onder begeleiding van een persoonlijke mentor. Dit alles maakt jouw opleiding uniek in Nederland!

Wat maakt deze opleiding in Maastricht bijzonder?

  • Je leert veel over verschillende typen Recht: het is een combinatie van Nederlands, Europees en Internationaal Recht.
  • Je leert door te doen: zo leer je hoe je het woord voert voor een rechter en hoe je onderhandelt
  • Je studeert in kleine groepen met een informele sfeer en werkt samen aan een echte casus. Super praktisch dus!

Wil je meer weten?

De toekomst heeft rechten

Europa bevindt zich op een kruispunt. Er is grote behoefte aan gemotiveerde jongeren met een gedegen kennis van belastingrecht en Europese rechtssystemen en de capaciteiten om als fiscaal jurist op regionaal, nationaal en internationaal niveau te kunnen werken.

Heeft jouw toekomst rechten? Fiscaal Recht studeren in Maastricht is een stap in de goede richting!

Lees meer op detoekomstheeftrechten.nl

Ben je nieuwsgierig? Lees dan meer informatie over de bachelor Rechtsgeleerdheid en ontdek of deze opleiding bij je past!

Let op! Verschoven aanmelddeadline: nu tot 31 augustus