Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Dubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. Na deze opleiding verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. Als toeristisch manager verkoop je de wereld, offline en online. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. De opleiding Internationaal Toeristisch Manager is je 'boarding pass' naar de toekomst.

Ontdek jij graag nieuwe landen en andere culturen, heb je een commerciële instelling en wil je graag leiding geven? Dan is de opleiding Internationaal Toeristisch Management je op het lijf geschreven. Na de opleiding stel je zelf reizen samen en weet je ze (online) te verkopen. Je kunt als toeristisch expert met kennis van e-commerce bijvoorbeeld bij een touroperator aan de slag, maar maakt ook je eigen onderneming tot een succes. Dankzij je kennis van eventmanagement organiseer je de meest unieke internationale (zakelijke) events en incentives.

Beste opleiding toerisme

Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd en scoort al 9 jaar op rij als beste in de Keuzegids Hbo. Daarnaast ontvangt de opleiding al jaren op rij de hoogste scores in de Nationale Studenten Enquête (NSE) en ook in het Elsevier-onderzoek 'Beste studies' krijgt de opleiding Internationaal Toeristisch Management de hoogste score voor het 4e jaar op rij. Op alle vestigingen wordt de opleiding in het Nederlands aangeboden.

Op de vestigingen Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant.