Hbo
Voltijd
36-48 maanden
Let op: Instellingsfixus
Voor deze opleiding geldt een selectieprocedure.

Bij hospitality draait het om het creëren van een beleving die door de gast als bijzonder en persoonlijk wordt ervaren. Hoe introduceer je nieuwe, duurzame concepten en digitalisering in je hospitality aanbod voor een gast die steeds bewuster wordt? Je leert het in onze internationale en praktijkgerichte opleiding Hotel Management. Als manager in de hotelwereld ben jij de spil in een 24/7 organisatie!

Quiz time!

Weten of Hotel Management iets voor jou is? Doe de quiz en ontdek of Hotel Management van Breda University of Applied Sciences (BUas) bij jou past!

Klaargestoomd voor de hospitality branche

  • In het eerste jaar maak je kennis met de hospitality industry. Je volgt lessen en workshops en je werkt in restaurant, keuken en Visitor Centre van leerbedrijf Sibelicious.
  • Je kunt op uitwisseling, gaat op bezoek bij bedrijven, krijgt gastlezingen, maakt studiereizen en werkt aan projecten voor opdrachtgevers uit het internationale werkveld.
  • Je loopt 24 weken stage in het buitenland bij bijvoorbeeld één van onze top 5 partnerbedrijven: Marriott, Hilton, Accor, Conscious of Hyatt.
  • In het laatste jaar doe je onderzoek naar een vraagstuk in de hospitality industry. Daarnaast kun je een minor volgen, nog een stage doen of onderzoeksassistent worden.

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag!


Voor informatie over deze opleiding verwijzen wij door naar de website van Breda University of Applied Sciences