Hbo
Voltijd
36-48 maanden
Let op: Instellingsfixus
Voor deze opleiding geldt een selectieprocedure.

Bij hospitality draait het om het creëren van een beleving die door de gast als bijzonder en persoonlijk wordt ervaren. Hoe introduceer je nieuwe, duurzame concepten en digitalisering bij gasten die steeds bewuster worden? Je leert het bij onze internationale en praktijkgerichte hogere hotelschool. Als manager in de hotelwereld ben jij de spil in een 24/7/365 organisatie!

Klaar voor de hospitality industry?

  • In het eerste jaar maak je kennis met de hospitality industry. Je volgt lessen en workshops en je krijgt praktijklessen in restaurant, keuken en Visitor Centre van leerbedrijf Sibelicious.
  • Je kunt op uitwisseling, gaat op bezoek bij bedrijven, krijgt gastlezingen, maakt studiereizen en werkt aan projecten voor opdrachtgevers uit het internationale werkveld.
  • Je loopt 24 weken stage in het buitenland bij bijvoorbeeld één van onze top 5 partnerbedrijven: Marriott, Hilton, Accor, Odyssey of Sircle
  • In het laatste jaar doe je onderzoek naar een vraagstuk in de hospitality industry. Daarnaast kun je een minor volgen, nog een stage doen of onderzoeksassistent worden.

Quiz time!

Weten of BUas iets voor jou is? Doe de quiz! En ontdek in vier minuten of Breda University of Applied Sciences (BUas) bij jou past!

Kom je kennismaken?

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag! Een overzicht van al onze orientatiemogelijkheden vind je hier: Your road to BUas.