Hbo
Voltijd
32 maanden

De enige 100% evenementen opleiding van Nederland. Versneld!

Ben je klaar om de drijvende kracht te worden achter elk geslaagd evenement? EuroCollege maakt van jou een stevige professional met onze unieke eventstudie! Leer van ervaren docenten uit de branche hoe je een evenement van concept tot uitvoering tot een succes maakt!

Jouw entree in de wereld van Evenementen

Op EuroCollege werk je aan echte projecten, met echt geld en echte deadlines. Of het nu gaat om het organiseren van een concert, een stijlvol gala of een bruisend feest, wij rusten je uit met de kennis en vaardigheden om ieder event tot een succes te maken. Werk met strakke draaiboeken; behoud controle over elk detail van je projecten.

Expert in Evenementen management

De opleiding Hospitality & Event Management transformeert jou tot een expert in evenementen, beleving en projectmanagement. Ontwikkel een ijzersterke discipline en leer hoe je inspirerende ervaringen creëert en succesvolle evenementen neerzet, dankzij onze duidelijke regels en gestructureerde aanpak.

Veel real life praktijk

Naast vakken als online marketing, management en communicatie, doe je praktische kennis op over alle aspecten van evenementenorganisatie. Op EuroCollege brengen we de theorie direct in de praktijk; je organiseert echte evenementen voor echte opdrachtgevers.

Begeleid

Je staat niet alleen. Door de kleinschaligheid zijn we instaat je stevig te coachen binnen ons concept. We werken aan je (zelf)discipline en mindset binnen duidelijke regels en structuur.

Wat maakt EuroCollege uniek:

  1. Versneld & begeleid
  2. Real life evenementen
  3. Focus op persoonlijk groei en mindset
  4. Docenten uit de praktijk
  5. Sinds 1949


Aantrekkelijk voor bedrijfsleven

Een EuroCollege heeft een voorsprong in het bedrijfsleven door zijn stevige mindset en aanpakkers mentaliteit.

Ontdek EuroCollege tijdens onze Open Dag!

Nieuwsgierig geworden? Kom alles te weten over EuroCollege en de opleiding Hospitality & Event Management tijdens onze open dag. Ontmoet toekomstige studenten, verken onze school en stel al je vragen aan onze docenten. Meld je nu aan voor de open dag!

Zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst in Eventmanagement met EuroCollege!