Wo
Voltijd
36 maanden

Vind jij het interessant om bewustzijn te creëren over klimaatverandering? Om uit te zoeken hoe je mensen kan motiveren tot gezonder eetgedrag? Of juist hoe je inwoners kan beïnvloeden hun huis te verduurzamen? Dan is de bacheloropleiding Communicatie en Life Sciences je op het lijf geschreven.

Wat studeer je bij Communicatie en Life Sciences?

In deze studie leer je alles over communicatie rondom maatschappelijke uitdagingen zoals klimaat, duurzaamheid, natuur, gezondheid en voeding. Je draagt met jouw skills straks direct bij aan de vraagstukken die jij interessant vindt en wilt oplossen.

Met Communicatie en Life Sciences word je een echte bruggenbouwer tussen mensen met verschillende achtergronden, meningen en belangen. Je leert hoe je meer echte verbinding laat ontstaan en hoe je mensen bij elkaar brengt om verandering teweeg te brengen.

Echt impact maken met de mooie ontwikkelingen die er al zijn. Creëer een bewustzijn, motiveer en beïnvloed, zo verander jij de toekomst.

Waarom deze studie?

  • Het is de enige opleiding Communicatiewetenschappen in Nederland gericht op uitdagingen in natuur, klimaat, gezondheid, duurzaamheid en voeding.
  • Je leert hoe je met (sociale) media ideeën van burgers en de politiek beïnvloedt waarmee je bijdraagt aan een betere en gezondere wereld.
  • Je zet maatschappelijke oplossingen om in actie doordat jij voor de verbinding zorgt tussen mensen en organisaties.

Kijk hier voor meer informatie over de studie Communicatie en Life Sciences.