Hbo
Voltijd Deeltijd Duaal
48 maanden

In jouw werk wil je het beste in mensen en jezelf naar boven halen. Bij Social Work draag je bij aan de kwaliteit van leven mensen te ondersteunen in het dagelijks leven.

Veel flexibiliteit!

Sociaal werk is een prachtig vak waarin je mensen ondersteunt die te maken hebben met beperkingen of ongelijkheid in de maatschappij. Als sociaal werker draag je bij aan de kwaliteit van leven door mensen te ondersteunen in het dagelijks leven. Zet je bijvoorbeeld in als jongerenwerker, ambulant begeleider of pedagogisch medewerker. Zie jij jezelf al stralen als sociaal werker? Kies dan voor onze opleiding Social Work en maak positieve impact op het leven van anderen!

Wat kan je verwachten?

  • Je leert zowel in de praktijk als op school alles over het bevorderen van sociale samenhang, inclusiviteit en participatie van burgers.
  • Je krijgt de juiste handvatten om armoede, sociale ongelijkheden en uitsluiting aan te pakken.
  • In het derde jaar kies je voor het uitstroomprofiel (Jeugd, Zorg of Welzijn en Samenleving) dat het beste bij jou past.

Kies de opleidingsvariant die bij jou past

Werk je al in het sociale domein en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij De Haagse Hogeschool kun je de opleiding Social Work in deeltijd en duaal volgen. Ook kun je binnen twee jaar de Associate-degree opleiding Sociaal Werk (hbo) doorlopen: Ad-opleiding deeltijd en Ad-opleiding duaal.

Wil je meer weten? Bekijk de website van Social Work of bezoek een open dag. Dat geeft je écht een indruk hoe het zal zijn als je Social Work bij ons komt studeren!