Vindicat Atque Polit: de 6 redenen om lid te worden

Vindicat is een legendarische studentenvereniging. Letterlijk; er doen talloze verhalen over ons de ronde. Vaak spreekt er bravoure uit die verhalen, soms liefde, soms een tikje jaloezie. Bedenk dat elk verhaal maar een klein stukje van de werkelijkheid vertelt. Onze raad: onderzoek en kies zelf. We geven je 6 goede redenen om lid te worden van Vindicat. Maar beter is het natuurlijk om zelf langs te komen en je ogen en oren goed de kost te geven. Je bent van harte welkom!

1. Studeer succesvol af!

De statistieken tonen aan: het gemiddelde lid van een studentenvereniging doet er iets langer over, maar de kans dat hij of zij de studie tot een goed einde brengt is bijna 100%. Bij Vindicat word je op allerlei manieren geholpen en gestimuleerd om jouw studie tot een succes te maken en je carrière voortvarend te beginnen.

2. Maak vrienden voor het leven!
Door heel Nederland bestaan hechte vriendengroepen die 10, 20, 30 of zelfs 40 jaar geleden in Groningen, bij Vindicat zijn begonnen. Vaak rondom een jaarclub (groep van 15 jaargenoten met wie je je studietijd zult optrekken) of een van de 170 Vindicathuizen. Met hen bleef je een zeer belangrijke en leuke periode in je leven die kan leiden tot levenslange vriendschappen.

3. Verbreed je eigen horizon!
Kun je iets op cultureel, sportief of intellectueel gebied? Binnen Vindicat zijn 12 sportverenigingen en 6 culturele verenigingen actief waar je talenten kunt ontplooien, die niet in je studie worden aangesproken. Vaak op hoog niveau! Zo heeft onze cabaretgroep twee jaar geleden de persoonlijkheidsprijs in de wacht gesleept bij het Studenten Cabaret Festival.