Cleo kent een uitgebreid aanbod van activiteiten. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen. We hebben ook een aantal grote activiteiten die elk jaar terugkomen en elk jaar weer een fantastisch feest opleveren.

Ten eerste is de KEI-week altijd een drukke week vol activiteiten, georganiseerd voor de aankomend studenten van Groningen. Tijdens deze week kan je een kijkje komen nemen op Cleo en is er de mogelijkheid om je in te schrijven. Vervolgens kennen we de Integratieperiode (de IP). Tijdens deze periode leer je het bestuur en alle commissies kennen. Verder ga je langs alle 11 boten, langs de oudere leden die samen met de nieuwe leden een stam zullen vormen en sluit de periode af met het IP Eindfeest.

Ook hebben we ieder jaar de Dies. Dit zijn drie dagen in de eerste week van December dat Cleo haar verjaardag viert. Tijdens deze dagen organiseert de Dies commissie allerlei leuke activiteiten. De Dies wordt vaak afgesloten met een groot feest waarin het jaarboek wordt uitgereikt. Mocht je toevallig een lustrumjaar treffen, dan wordt de Dies altijd extra uitgebreid gevierd en wordt de week afgesloten met een groots gala.

Februari is ook elk jaar weer een dik feestje op Cleo. Ten eerste hebben we ons eigen muziekfestival, Preipop! Preipop is twee dagen vol live muziek van zowel kleine, locale acts en wat bekendere namen. Tijdens Preipop is het altijd druk en ontzettend gezellig op ons pand. De week na Preipop hebben we de Kiezel. De Kiezel is een kleine, driedaagse introductieweek. Tijdens deze dagen is Cleo open voor iedereen en is er de mogelijkheid om je in te schrijven. De Kiezel wordt net als de KEI-week gevolgd door een vrijblijvende Integratieperiode.

In mei hebben we een gala op een externe locatie. Van tevoren kan je gezellig samen dineren en daarna vertrekken we naar de locatie van het gala voor een altijd erg geslaagd feestje. Mocht je daarna nog steeds niet moe zijn, dan is het mogelijk om het feestje tot in de vroege uurtjes door te zetten op ons eigen pand.

De eerste week van juli is traditiegetrouw de laatste week dat ons pand open is voordat we beginnen met de zomerstop. Het studiejaar sluiten we wel elk jaar af met het driedaagse eindfeest. Deze dagen zijn altijd gevuld met activiteiten, waaronder elk jaar een BBQ aan de Hoornse plas.

Cleo heeft drie keer per jaar een kamp. Een Zomerkamp in het tweede weekend na de KEI-week en een Schierkamp in februari. Deze kampen zijn dus ook uitgesproken mogelijkheden voor nieuwe leden om direct veel leden uit de eigen lichting en uit voorgaande lichtingen te leren kennen. Verder kent Cleo nog een zusjeskamp, welke wordt georganiseerd in samenwerking met meerdere verenigingen door heel Nederland.

Naast al deze activiteiten zijn er nog een tal van feestjes, georganiseerd door boten, stammen, commissies en andere organen. Mocht je nog jouw ideale feest missen in dit arsenaal van activiteiten, dan is het altijd mogelijk om een initiatief feest te organiseren. Als je met een leuk initiatief komt, dan kan je hiervoor zelf een budget krijgen van het bestuur van Cleo.