Activiteiten

Wanneer je Lid wordt van de W.S.V. Ceres, dan word je lid van een veelzijdige Vereniging met tal van activiteiten. Gedurende het hele jaar worden al deze activiteiten aangeboden en ben je vrij om hier aan deel te nemen. De activiteiten staan in het teken van gezelligheid, ontspanning en zelfontplooiing.

Naast de borrelavonden worden vele activiteiten georganiseerd door de verschillende onderverenigingen. Dit varieert van zeilen met Ipharra, toneel spelen onder begeleiding van een professionele regisseur, schieten met Transvaal tot paardrijden met de Rough Riders. Voor degene die in het gaafste en gezelligste hockeyteam van Wageningen willen, kunnen zich aansluiten bij Ceres 1. Al deze mooie activiteiten worden door de Film en Fotocommissie op de gevoelige plaat vastgelegd!

Lid worden bij Ceres levert je een breed scala aan activiteiten en heel veel gezelligheid op. Wekelijkse borrelavonden zorgen ervoor dat je zowel je jaargenoten als ouderejaars leert kennen. Hierdoor zal je altijd mensen kennen die je verder kunnen helpen bij het studeren.

Bands

Bespeel je een muziekinstrum ent en heb je altijd al in een band willen spelen? Dan kun je terecht bij één van de vier bands die Ceres rijk is. Zij spelen niet alleen op feesten voor de Leden, maar gaan het hele land door om spetterende optredens te geven tot op het filmfestival van Cannes.

Studeren

Daarnaast kan Lid worden bij Ceres je ook helpen bij het behalen van je punten. Zo hebben wij ‘Kroegfamilies’, dit zijn groepen van mensen die de zelfde studie doen van verschillende jaren en daardoor elkaar kunnen helpen. Ook worden er bijlessen georganiseerd voor de grote struikelvakken zoals Statistiek.