De Wageningse Studenten Vereniging Ceres

De Wageningse Studenten Vereniging Ceres heeft een divers Verenigingsleven. Op dit moment telt de oudste en gezelligste studentenvereniging van Wageningen ruim 750 Leden. Hiermee is Ceres tevens de grootste studentenvereniging van Wageningen.

Het verenigingsleven is erg hecht. Een grote bijdrage hieraan leveren de verenigingshuizen, waarin het merendeel van de Leden woont. Klik hier voor een impressie.

Sociëteit Ceres is op maandag en woensdag tot en met vrijdag geopend voor haar Leden. Naast de gezelligheid aan de bar vinden er tal van activiteiten plaats waaraan men kan deelnemen. Verschillende onderverenigingen verzorgen activiteiten als paardrijden, roeien, zeilen, schieten en toneelspelen. Er wordt ook actief gesport in de vorm van hockey, tennis en voetbal.

De vereniging heeft vijf eigen bands, hun muziek varieert van jazz- en zigeunermuziek tot blues en rock and roll. Daarnaast zijn er gok- jacht- en verschillende eetgezelschappen. Iedere donderdag kunnen de Leden zich uitleven in onze eigen disco Fellisco.

Verder zijn er veel verschillende Commissies waar Leden bestuurlijke en organisatorische ervaring op kunnen doen.