Activiteiten van SV KoKo

Met een vereniging waar zoveel diverse studenten lid van zijn is het niet vreemd dat er een breed scala aan activiteiten plaatsvindt door het jaar heen.

Voor nieuwe leden kenmerkt het begin van het jaar zich als een kennismakingsperiode met de vereniging. Er worden activiteiten georganiseerd om commissies, jaarclubs en disputen te leren kennen. Daarnaast zijn er activiteiten met lichtingsgenoten en studiegenoten waaronder een eerstejaarsweekend. De kennismakingsperiode eindigt met de inauguratie.

Een KoKo-jaar laat zich beschrijven door vele, diverse activiteiten. KoKo organiseert jaarlijks een aantal sportieve activiteiten zoals een hockey-voetbal toernooi, een zaalvoetbaltoernooi, een tennistoernooi en een zeilweekend. De voetballiefhebber kan gebruik maken van de samenwerking met de studenten voetbalvereniging. Als sportieve klapper organiseren we jaarlijks een 10 daagse skireis samen met verenigingen uit Tilburg, Delft en Amsterdam.

Voor de culturele ontwikkeling bieden we onze leden ook de nodige activiteiten. Onze culturele commissies organiseren in één van de theaters van Maastricht 4 keer per jaar 'Open Podium' daarnaast hebben we een filmfestival, ook organiseren we een bandjesfestival en een comedy night. KoKo organiseert ook het StudentenKamerFestival (StuKaFest) Maastricht. Een succesvol evenement met kleine optredens in studentenkamers door de hele stad.

Naast alle activiteiten die KoKo zelf organiseert bieden we onze leden de mogelijkheid en financiële ondersteuning om borrels, activiteiten en feesten te organiseren. Deze talrijke momenten laten heel goed de diversiteit van onze vereniging zien.

De dies (verjaardag) van onze vereniging biedt elk jaar een week vol feestelijke activiteiten voor de leden waar aandacht is voor cultuur, sport, borrelen en een fantastisch afsluitend gala.

Naast activiteiten voor alleen de leden, organiseert KoKo een aantal activiteiten voor het goede doel. Met onder andere een vrijgezellenveiling en een groot studentenfeest wordt geld ingezameld om het goede doel te steunen.