INKOM

Het academische jaar voor nieuwe studenten begint in de INKOM. Dit is de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten inMaastricht waarin veel feesten worden gegeven en andere activiteiten worden georganiseerd om de studenten(verenigingen) uit Maastricht te leren kennen.

Ook tragos draagt hier zijn steentje bij en staat vooral bekend om haar druk bezochte afterpartys met bekende djs als als Eric-E en Billy the Clit. Daarnaast maken een Multizalenfeest en een Festival in de grachten van ons Fort de INKOM tot een geweldige week. Deze week is dus de aangewezen gelegenheid om kennis te komen maken met Tragos. Nieuwsgiergig? Kijk eens op de website.

Feesten

Gedurende het hele jaar worden door 23 verschillende commissies vele activiteiten georganiseerd. De M.S.V. Tragos staat bekende om het geven van de mooiste feesten zoals het befaamde MultiZalenFeest. Maar ook in onze eigen Nachtdiscotheek de NOX worden elke maand de extravagante feesten georganiseerd. Daarnaast maken het jaarlijkse gala en de vele andere activiteiten, zoals een quizavond, een pokertoernooi, een autorally en verschillende diners die vaak eindigen in een bruisend festijn, de agenda compleet.