Ben jij op zoek naar een studie die niet alleen interessant is, maar waar je ook het verschil maakt? Check dan eens de 38 Wereldstudies van Aeres Hogeschool. Wij focussen op wat echt telt: mens, dier, milieu & maatschappij.

Bij ons leer je hoe je impact kunt maken. Er is werk aan de wereld en wij brengen je de kennis en skills bij om je carrière de juiste kickstart te geven. Groen denken en doen is bij ons niet zomaar een kreet - het is wat we iedere dag nastreven. Samen bouwen we aan een betere wereld, stap voor stap. Doe je mee?

Drie locaties, één hogeschool

Aeres Hogeschool heeft 3 faculteiten: Almere, Dronten en Wageningen, met elk een eigen focus.

Aeres Hogeschool Almere

Almere is een jonge stad die volop in ontwikkeling is, net als jij! Hier vind je de groenste hogeschool van Nederland, waar we samen werken aan jouw toekomst en die van onze planeet. Onze hogeschool is kleinschalig en persoonlijk, en onze studies richten zich op Food, Nature & Urban Green. Bij ons leer je wat het betekent om écht groen te denken en te doen.

Aeres Hogeschool Dronten

Dronten als studentenstad is misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. En juist dát maakt ons bijzonder. Bij Aeres Hogeschool Dronten merk je meteen de prettige sfeer, hechte band tussen de studenten en het persoonlijke contact met de docenten. Weet je van aanpakken, wil je ondernemen en samen werken aan de wereld van bedrijfskunde, dier-, food- en/of agribusiness? Dan is onze hogeschool de ideale plek voor jou! 

Aeres Hogeschool Wageningen

Wageningen is een wereldstad in zakformaat. Een plek die bekend staat om haar campus, waar Aeres Hogeschool Wageningen trots deel van uitmaakt. Wij zijn de grootste opleider van leraren in beroepsgerichte vakken voor het vmbo en mbo. Kortom: is een carrière in het groene (onderwijs)domein iets voor jou? Dan is Aeres Hogeschool Wageningen iets voor jou!