Ad
Voltijd
24 maanden

'Op HKU ben ik breder gaan denken bij opdrachten, veel meer buiten mijn comfortzone. Waar ik voorheen automatisch een filmpje zou maken, bouw ik nu misschien wel een installatie. Ik heb zelfs met medestudenten een hologram gemaakt! Dat had ik nooit kunnen bedenken.' – Gaby, student Associate degree Digital Media (Lees het volledige interview)

Ben jij die digitale mediamaker die staat te springen om aan verschillende producties te werken? Ben je niet bang om te experimenteren met allerlei technieken die jou helpen je vakmanschap te ontwikkelen? Dan is de Associate degree Digital Media iets voor jou!

De Associate degree (Ad) is een wettelijk erkende hbo-opleiding van twee jaar. Na deze studie kun je meteen aan het werk, bijvoorbeeld bij een ontwerpbureau, mediabedrijf of als ontwikkelaar van digitale producten. De opleiding sluit goed aan de vraag vanuit het bedrijfsleven, publieke sectoren en de creatieve industrie.

'Deze Associate degree is autonomer en minder schools dan je zou verwachten. Tijdens de opleiding werk je in groepen samen aan projecten zoals een designstudio dat zou doen.' – Kimberley, student Associate degree Digital Media (Lees het volledige interview)

Associate Degree Digital Media In het kort

  • Hbo-studie van twee jaar
  • Word klaargestoomd voor het werkveld met praktijkgericht kunstonderwijs
  • Werk aan echte opdrachten samen met klasgenoten, bedrijven en organisaties
  • Ontwikkel jezelf tot een creatieve en ondernemende vormgever
  • Experimenteer in onze werkplaatsen

Lees hier alles over Associate degree Digital Media