Hbo

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Dan is de hbo-opleiding Communicatie met specialisatie Media & Entertainment Management dé match voor jou. Volg ‘m aan de beste hogeschool van Nederland en ga jij het maken in dit populaire en veelzijdige vakgebied.

Met de hbo-bacheloropleiding Communicatie, specialisatie Media & Entertainment Management, kun je zowel voor als achter de schermen de volgende superster worden! Je maakt kennis met de media- en entertainmentbranche, van traditionele kanalen zoals televisie en radio tot de nieuwste trends en ontwikkelingen in digitale streamingplatforms, kunstmatige intelligentie en social media. Deze opleiding biedt je een sterke basis in communicatie, met aandacht voor merkbeleid, marketing en reputatiemanagement, en combineert dit met waardevolle praktijkervaring binnen de media- en entertainmentindustrie.

Waarom deze studie?

  • Tio Business School is al 13 jaar de beste hogeschool van Nederland. Kiezen voor Tio is kiezen voor succes.
  • Om jouw studieprogramma actueel, relevant en boeiend te houden, werken we samen met experts en organisaties uit de sectoren waarin je later aan de slag gaat.
  • De opleiding richt zich direct op de praktijk, zodat je goed voorbereid bent op je toekomstige carrière.
  • Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke studiecoach die je van begin tot eind zal begeleiden en ondersteunen tijdens je studie.
  • Je krijgt les van topdocenten met nauwe banden met het bedrijfsleven, die de lesstof direct koppelen aan praktijkervaringen.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!