Hbo
Voltijd
48 maanden

Je groeit uit tot een communicatieprofessional die de trends en doelgroepen kent en die weet hoe een boodschap goed aankomt.

Ontdek de wereld van communicatie!

Ben jij op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen en heb je een creatieve manier met woorden? Ontdek dan de opleiding Communicatie! Hier leer je hoe je diverse doelgroepen effectief bereikt en gedrag kunt beïnvloeden met de juiste boodschap. Of je nu wilt werken bij overheidsinstellingen, grote organisaties of innovatieve startups, deze studie biedt een brede basis. Tijdens de opleiding ontwikkel je niet alleen toffe campagnes voor maatschappelijke kwesties, maar krijg je ook inzicht in gedragsanalyse, reclamestrategieën en het belang van interne communicatie. Met talloze mogelijkheden en een specialisatie in het derde jaar, kun je jouw passie voor communicatie volledig benutten. En als de rol van verslaggever jou aanspreekt, biedt de minor Journalistiek de perfecte verdieping!

Wat kan je verwachten?

  • De opleiding is kleinschalig en wordt gewaardeerd om de fijne sfeer.
  • Er is een studievereniging waar je vrienden maakt over de hele wereld.
  • Je krijgt een coach toegewezen die je wegwijs maakt en ook docenten staan voor je klaar.

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer weten over de toelatingseisen, het studieprogramma en de beroepsmogelijkheden? Lees meer over de opleiding Communicatie of bezoek een open dag.