Wo
Voltijd
36 maanden
Let op: NUMERUS FIXUS
Voor deze studie is decentrale selectie van toepassing

IBCoM

Ben je geïnteresseerd in de maatschappelijke, politieke, economische en culturele impact van media en communicatie? En spreken vragen als ‘waarom communiceren de mensen zoals ze doen?’ En ‘hoe beïnvloeden films als Barbie het publieke debat?’ jou aan? Dan is de International Bachelor Communication and Media (IBCoM) echt iets voor jou!

IBCoM is een unieke, interdisciplinaire bachelor waarin je niet alleen leert over communicatie en media maar deze vakgebieden ook linkt met andere disciplines zoals economie en bedrijfskunde, psychologie, politicologie, internationale betrekkingen, sociologie en kunst- en cultuurstudies.

Maar IBCoM is meer dan alleen studeren. Als IBCoM student maak je deel uit van de IBCoMmunity, een hechte groep studenten en docenten waar iedereen elkaar kent. We bieden studentgericht onderwijs, persoonlijke aandacht en een breed scala aan sociale activiteiten. Na je afstuderen heb je niet alleen een internationaal netwerk maar ook vrienden voor het leven.

Waarom IBCoM?

  • IBCoM heeft een sterk internationaal karakter waar studenten en docenten van over de hele wereld samenkomen en van elkaar leren.
  • Je onderzoekt de wereldwijde impact van communicatie en media op bijvoorbeeld het bedrijfsleven, de democratie en cultuur, maar ook op het privé en professionele leven van individuen.
  • IBCoM studenten vormen een community waar je binnen no time vrienden voor het leven maakt en een netwerk opbouwt.
  • Door de vele mogelijkheden om te specialiseren, kan je veel elementen van de bachelor naar jouw hand zetten.
  • Je wordt opgeleid over de hele breedte van het vakgebied, daardoor vind je na je afstuderen makkelijk een baan.

Wist je dat…

  • Je met Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek ook toelaatbaar bent.
  • Je als IBCoM student zowel een stage volgt als de mogelijkheid hebt om op exchange te gaan en je zo je internationale netwerk verder kan uitbreiden.
  • We veel extra-curriculaire opties aanbieden? Hiermee kan je jouw vaardigheden en interesses verder ontwikkelen.
  • Studeren in Rotterdam nooit saai is? Van het bruisende studentenleven tot de culturele scene, er is altijd iets te beleven en te ontdekken!

Klik hier voor meer informatie!