Wo
Voltijd
36 maanden

De BSc Tourism is een volledig Engelstalige WO-bacheloropleiding. Het is een Joint Degree van Breda University of Applied Sciences en Wageningen University & Research. Het programma richt zich niet alleen op toerisme als sector of industrie, maar bestudeert ook de invloed van toerisme op economische, culturele, sociale, politieke, technologische en ecologische veranderingsprocessen en vice versa.

Het doel van het programma is om internationaal georiënteerde studenten op te leiden die multidisciplinaire kennis hebben van de relatie tussen toerisme en deze veranderingsprocessen en de vaardigheden om onderzoek te doen naar deze ontwikkelingen.

Het programma is gericht op het opleiden van studenten tot reflectieve en innovatieve denkers, die bij toekomstige werkgevers een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van toerisme tot een duurzame sector.

Waarom deze studie?

  • Het is een interdisciplinaire opleiding die zowel sociale, economische als milieuwetenschappen combineert. Deze combinatie is een uniek kenmerk vergeleken met andere Toerisme-opleidingen.
  • Het tweede jaar sluit je af met een internationaal project.
  • Gezamenlijke academische graad van Wageningen University & Research en de Breda University of Applied Sciences (BUas)

Wist je dat...

  • Je de studie Tourism in Breda en in Wageningen volgt, het beste van 2 werelden!

Ga naar de Quiz en ontdek of deze studie jou ideale match is!