Wo
Deeltijd Duaal
54 maanden

Bij de Bachelor of Science in Accountancy van Nyenrode Business Universiteit beland je niet de hele week in de collegebanken. Je gaat meteen als accountant aan de slag. Je solliciteert bij een accountantskantoor en je nieuwe werkgever betaalt je studie. Beter nog: je ontvangt salaris!

Alleen op Nyenrode kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Vanaf het begin van je studie ga je vier dagen per week werken bij een accountantskantoor en volg je op vrijdag colleges. De theorie die je op vrijdag leert, kan je meteen de week erna toepassen in je werk.

Je volgt college op een locatie bij jou in de buurt in een kleine groep van 15 tot maximaal 29 personen. Zo leer je jouw studiegenoten goed kennen en krijg je veel aandacht en begeleiding van docenten. Daarnaast leer je veel van elkaars diverse (werk-)ervaring.

Heb jij interesse in financiën én wil je direct een start maken met jouw carrière? Meld je aan voor een open dag en ontdek of de deeltijd BSc in Accountancy bij jou past.