Hbo
Voltijd
48 maanden

Kiezen voor het onbekende. Het avontuurlijke. Een sprong in het diepe, waardoor je je razendsnel ontwikkelt in alle vrijheid. Dat is toerisme voor ons: samen een impact maken op een mooiere wereld.

En juist dat onbekende trekt je nou zo aan. Het avontuur, de kansen, het reizen naar iets nieuws. Nieuwe mensen. Nieuwe culturen. Nieuwe landen en steden. Nieuwe verhalen. Je wil het zien, voelen, vertellen en ervaren.

Tijdens Tourism Management ontdek en leer je erop los, terwijl je duurzame impact maakt en teruggeeft aan bewoners, bedrijven en bezoekers. Je gaat verrast worden. Om jezelf. Om wat je allemaal kan. Om wat er gebeurt als je samenwerkt met hetzelfde doel. In binnen- en buitenland, achter de schermen of werkend in het veld.

Volg je hart, maak die reis. Een reis naar onvergetelijke herinneringen en een mooiere wereld. Een betere jij. Groei door tot tourism professional en ontdek wat de wereld je te bieden heeft. Want jij telt mee.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van Inholland.