Activiteiten Veritas

Veritas kent een grote diversiteit onder haar leden. Dit zie je terug in de verschillende activiteiten die door het jaar heen op of door Veritas worden georganiseerd. Ben je sportief? Doe dan mee aan het hockeytoernooi of ga mee zeilen met onze zeilvereniging! Houd je van culturele activiteiten? Kom dan langs tijdens onze culturele week of speel mee in de eerstejaarsmusical of ons diesstuk. Daarnaast hebben wij bijna iedere donderdag een feest dat wordt georganiseerd door één van de vele commissies die Veritas rijk is. Het grootste feest van het jaar is de Hattrick. Deze commissie is ongeveer 5 maanden bezig om het pand om te toveren in een totaal andere wereld waarin iedereen 3 dagen lang los kan gaan!

Natuurlijk kun je ook bij Veritas terecht om je verder te ontwikkelen. Als rechtenstudent kun je je bijvoorbeeld aansluiten bij de statutencommissie, als econoom bij de kascommissie of je kunt sponsoren binnenhalen bij de acquisitiecommissie. Ook organiseren wij ieder jaar een benefietconcert waarbij wij geld ophalen voor het goede doel. Er treden die dag veel bands belangeloos op en er worden spellen georganiseerd om geld op te halen voor een project van onze goede doelencommissie Lamento.

Veritas is ook aangesloten bij het AHC (Aller Heiligen Convent). Met de aangesloten verenigingen, uit verschillende steden, organiseren wij ook een aantal keer per jaar activiteiten. Dat betekent dat leden van de verschillende verenigingen naar één vereniging gaan om bijvoorbeeld tijdens een songfestival uit te maken wie het beste liedje heeft geschreven!