Tim in 't Veld

Waarde lezer,

Ik was net achttien jaar toen ik in Maastricht aankwam. Tijdens de INKOM maakte ik al snel kennis met SV Circumflex. Na een week vol mooie feesten en activiteiten besloot ik lid te worden van deze Vereniging. Nu, vier jaar later, kan ik met recht zeggen dat ik blij ben lid te zijn van SV Circumflex. Ik heb een mooie club en een net zo mooi dispuut gevonden. Ook heb ik mij vanaf mijn eerste jaar mogen bewijzen in verschillende commissies zoals twee jaar geleden de INKOM- en dit jaar de InMOSAE-commissie. Ik kijk met een ontzettend goed gevoel terug op mijn afgelopen jaren bij SV Circumflex, de mensen die ik heb leren kennen en alle dingen die we samen hebben meegemaakt. Laten we hopen dat mijn laatste jaren binnen SV Circumflex de afgelopen vier jaar kunnen evenaren!

Toen ik ging studeren had ik geen idee van wat ik precies moest verwachten van het studentenleven. Na de eerste dag in de INKOM was dat al een stuk duidelijker en had ik de smaak te pakken! Het zien en ervaren van de gezelligheid, de ontspannen houding en lol die leden van Circumflex met elkaar hadden, maakte voor mij de keus al snel duidelijk; ik wilde erbij!

Die bewuste week is inmiddels vier jaar geleden en ik heb in die tussentijd aan den lijve ervaren hoe het is om lid te zijn van Circumflex. Ik heb plaatsgenomen in verschillende commissies, ben lid geworden van een jaarclub en een dispuut en heb zoveel als mogelijk uit het lidmaatschap gehaald. Mijn jaarclub en mijn dispuut zijn groepen meiden waar ik alles mee samen doe. Ik woon met 6 meiden uit mijn jaarclub in een huis, dus naast de maandagavond clubavond, eten we vaak samen, gaan samen sporten, gaan samen naar het park, samen naar de bieb en samen naar de kroeg natuurlijk. Met mijn dispuut ben ik sowieso elke woensdag onder de pannen, lekker borrelen met zijn allen en dan naar de sociëteit of een mooi feest. Naast de woensdag zijn we vaak uitgenodigd op toernooien, borrels of andere leuke activiteiten.

Soms had ik het wel druk doordat ik en goed wilde studeren en gezellig met mijn vrienden naar de kroeg wilde en mijn commissiewerk goed wilde doen, maar ik heb daar juist goed door leren plannen. Studeren is niet alleen maar leren uit wat er in je studieboeken staat, het gaat erom dat je jezelf ontwikkelt en ik heb zeker het gevoel dat mijn lidmaatschap van Circumflex daaraan bij heeft gedragen. Ik kan het eindeloos hebben over hoeveel ik heb geleerd en hoe mooi het was om lid te zijn, maar waar het om gaat is dat ik een ontzettend mooie tijd heb gehad! Het was konings! En daar wil ik het graag bij laten.