De verenigingsactiviteiten

Om haar leden een zo compleet en gevarieerd mogelijk verenigingsleven te bieden, organiseert SV Circumflex een scala aan verenigingsactiviteiten. De verschillende activiteiten worden mogelijk gemaakt door de inzet van de leden van de ruim 24 commissies die onze vereniging rijk is. Enkele voorbeelden hiervan zijn de activiteitencommissie, cultuurcommissie, PR commissie, barcommissie en de INKOM commissie.

Het verenigingsjaar wordt geopend met de INKOM, de algemene introductieweek voor aankomende studenten in Maastricht. Deze week laat heel studerend Maastricht van zijn beste kant zien en ook SV Circumflex organiseert een groot aantal feesten en activiteiten om de nieuwe studenten kennis te laten maken met het verenigingsleven. Naast een open kroeg avond en Beach Party, kun je lekker ontspannen in onze lounge en kunnen studenten kennis maken met een traditionele cantus. Kijk voor meer informatie op de website.

Door het jaar heen organiseert de vereniging nog 3 grote open feesten; de Beach Party 2 in september, het Oudjaarsfeest georganiseerd door de Sociëteitscommissie en dit jaar nieuw: de Circumflex Mystery Party in april. Om de verjaring van de vereniging te vieren, wordt jaarlijks een grootse diesweek georganiseerd. De leden worden een week lang getrakteerd op extravagante feesten en activiteiten en natuurlijk wordt de week afgesloten met een groots gala op een geheime locatie. Naast feesten worden ook quizavonden, Circumflex Unplugged (band) avonden, Debating en dictees enzovoorts georganiseerd.

De grootste activiteit van het jaar is onze Sociëteitsdies die gevierd wordt met een driedaags feest in februari op Sociëteit De Kaap. De Sociëteit is volledig onherkenbaar aangekleed binnen het thema een overkoepelend thema, opgedeeld in 12 subthema’s behorend bij 12 verschillende kroegdelen. Drie dagen lang staan er bijna 1000 verkleedde mensen binnen die los gaan op de muziek van bekende DJ’s en ook bands. InMosae zijn drie onvergetelijke dagen, klik hier voor meer informatie.