Sociëteit 'Sela'

Sociëteit 'Sela', gehuisvest aan de Generaal Foulkesweg te Wageningen, wordt door leden van SSR-W vaak gezien als tweede thuis. En dat is niet voor niets!

Onze sociëteit bestaat uit vier verdiepingen. In de kelder vind je het 'kloppend hart' van de vereniging, de kroegzaal. Deze zaal is met haar bar en grote dansvloer geschikt voor grootse feesten én gezellige borrels. Op de begane grond vind je de keuken en mensa. Hier staat elke avond een lekkere maaltijd voor je klaar op de mensa, die is bereid voor en door leden. Ideaal om met je jaarclub of commissie af te spreken en bovendien geen gezeur met boodschappen en afwas! Aan de achterkant van onze sociëteit ligt de grootste studententuin van heel Nederland. Als het mooi weer is, kun je hier lekker relaxen, studeren, lunchen, vuurtje stoken, een balletje trappen, enzovoorts. Uiteraard hebben we in onze achtertuin een bar zodat je heerlijk kunt genieten van een versgetapt (wit)biertje!

Op de eerste en tweede verdieping zijn verschillende commissieruimtes waarin de commissies van SSR-W vergaderen en werken. Ook de bestuurskamer vind je op de eerste verdieping. Hier zitten vijf dagen per week zeven leden die zich een jaar lang fulltime inzetten voor SSR-W. Tot slot bevindt zich op zolder de bruine kroeg ‘KwasiR’, waar foute Hollandse hits eerder regel dan uitzondering zijn. Deze bar is iedere maandag geopend en garandeert een goed begin van je week!

Op kamers in Wageningen

Als je in Wageningen studeert, is het een 'must' om op kamers te gaan. In Wageningen is alles op de fiets in een kwartier te bereiken. Bovendien kun je gezellig met je huisgenoten samen eten, film kijken of leuke uitstapjes maken.

De laatste jaren wordt Wageningen steeds populairder als studentenstad, wat betekent dat het lastiger is geworden om een kamer te vinden. SSR-W heeft een huizencommissie die voortdurend op zoek is naar nieuwe woonruimtes waar leden kunnen wonen. SSR-W heeft meerdere verenigingshuizen en de huizencommissie is druk bezig om dit aantal samen met enthousiaste leden nog meer uit te breiden. Kortom: wanneer je lid wordt van SSR-W is het een stuk makkelijker om een kamer te vinden!