Morgen is van jou

Vandaag start jouw ontdekkingsreis. Naar een studie, naar een nog onbekend beroep. Onderweg mag je verdwalen, vastlopen, twijfelen, een andere afslag nemen of tot nieuwe inzichten komen. Zo gaan werelden voor je open. Het enige wat je nu hoeft te doen is die eerste stap zetten naar wat je het liefst doet. Droom groot en ga op avontuur. Jouw morgen begint vandaag.

Door je niet alleen voor studiepunten op te leiden, maar ook stil te staan bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat je na je studie uit eigen overtuiging je weg vervolgt. Of dat nu is om de wereld te verbeteren, een glansrijke carrière tegemoet te gaan, of allebei.

Ga met ons mee op reis. We zijn met 26.000 studenten uit meer dan 140 landen. We hebben contacten met kleine en grote bedrijven, dichtbij en ver weg. Zo halen we de praktijk in huis. We doen onderzoek op het gebied van economie, technologie, bestuur en nieuwe leerstijlen. Samen gaan we op zoek nieuwe antwoorden. Antwoorden die jou in staat stellen om in je toekomstige vakgebied het verschil te maken. Jouw wereld te veranderen.

So let’s change. You. Us. The World.

Vragen stellen aan De Haagse Hogeschool

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over jouw studiekeuze.

  • Je bent welkom om je studiekeuzevraag te stellen per WhatsApp. Iedere dinsdag en donderdag tussen 14.00 en 15.00 uur zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 86 82 51 20.
  • Of mail je vraag naar studycareer@hhs.nl.