Hbo
Voltijd
48 maanden

Een vegetarische frikandel. Bonbons gemaakt van sinaasappelschillen. Zoet broodbeleg dat lekker is én supergezond. Het is zomaar een greep uit de producten die onze studenten hebben ontwikkeld. Wil jij ook heerlijke voedingsmiddelen bedenken? Levensmiddelen die passen bij een gezond dieet? Geproduceerd met een duurzame voedingstechnologie? En die goed verkopen in de winkel? Bij de hbo-opleiding Food Commerce and Technology leer je alles over het ontwikkelen, produceren én verkopen van voeding. We leiden je op tot een foodprofessional die overal in de foodsector terecht kan. Doe onderzoek naar de voorkeuren van consumenten. Ontwikkel een te gek nieuw product. Produceer het product op een handige manier. En zet dit met een campagne succesvol in de markt.

Met deze hbo-opleiding in food technology en foodinnovatie ga je meteen vanaf het eerste jaar aan de slag met uiteenlopende praktijkopdrachten. Zo ontdek je wat het beste bij jou past. De laatste twee jaar volg jij je eigen route richting jouw specialisatie. Wordt het de kant van marketing en sales of ga je meer richting productie en voedingstechnologie? Uiteraard helpen we jou je weg te vinden. Want studeren bij Food Commerce & Technology is persoonlijk en dichtbij: vanaf dag één maak je deel uit van een hechte, vertrouwde community van studenten en docenten. Hier kennen we elkaar en waarderen we jou om wie je bent en wat je wilt worden. Zo ontwikkel jij je als mens en als professional die vandaag bedenkt wat wij morgen gaan eten.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van Inholland.