Met de studie Food Innovation combineer je kennis over voeding met creativiteit en technisch inzicht. Tijdens de studie houd je je bezig met voedingsmiddelen vóórdat ze in de schappen liggen. Je maakt kennis met het hele proces: van het bedenken en ontwerpen tot het produceren en verkopen van nieuwe voedingsmiddelen. Je krijgt les over ontwerp en vormgeving, grond- en hulpstoffen, bereidingstechnieken en consumentenpsychologie.
Hulp nodig bij het vinden van een studie die echt bij je past?
Login of maak een (gratis) Qompas account aan!
bekijk veel gestelde vragen |Neem contact op met de helpdesk
Met een persoonlijk account haal je meer uit Qompas
De voordelen van een Qompas-account op een rij:- Sla interessante studies, open dagen en onderwijsinstellingen op in je persoonlijke bewaarmap.
- Gepersonaliseerde content en zoekresultaten die nog beter aansluiten bij jouw profiel.
- Snel informatie aanvragen bij onderwijsinstellingen en je kunt je makkelijk inschrijven voor verschillende voorlichtingsactiviteiten.
- Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen op het gebied van studiekeuze.
- Je krijgt tips over bij jou passende studies en je ontvangt regelmatig een overzicht van aankomende open dagen en andere voorlichtingsactiviteiten.
- De redactie/helpdesk van Qompas beantwoordt jouw vragen/opmerkingen over studiekeuze.