Over deze onderwijsinstelling

De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hospitality, toerisme en business. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut.

Excellentie

Elke opleiding bij Tio is door de Keuzegids uitgeroepen tot topopleiding. Bij Tio vind je o.a. de beste (middelbare) hotelschool, beste stewardess-, toerisme- en businessopleiding. En ook de beste opleiding Commerciële Economie! De drive die Tio heeft wil zij ook activeren bij haar studenten. Tio stimuleert graag talentvolle studenten die willen excelleren d.m.v. een honoursprogramma.

Kleinschalig en persoonlijk

De Tio-vestigingen zijn kleinschalig en hebben een vriendelijke en veilige sfeer. De docenten en staf kennen je daardoor bij naam, waardoor het onderwijs heel persoonlijk is.

Snel studeren

Bij de Tio kan je op elk niveau een studie volgen en daarbij ook versneld studeren: hbo in slechts 3 of 4 jaar of volg een Associate degree, een 2-jarige HBO opleiding waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld of volg mbo 4 in 1 of 2 jaar. Je hebt dus sneller je diploma, waarmee je eerder aan het werk kan of nog verder kunt studeren.

Betaalbaar voor iedereen

Tio is betaalbaar voor iedereen dankzij de hbo-studiefinanciering van DUO. Meer dan driekwart van de hbo-studenten betaalt de opleiding (deels) zelf en is daardoor extra gemotiveerd. Dankzij de invoering van het studievoorschot krijg je bovendien extra veel tijd om je studielening af te lossen en hoef je na je studie, op basis van een gemiddeld startsalaris, slechts € 24,50 per maand terug te betalen.

Open dagen